:: Biografie

 CARLOS LENS

 

:: Website 
www.cppp.nl

:: E-mail 
info@cppp.nl

 

Carlos Lens werd geboren te Paramaribo. 

Carlos is de 'Fitness Goeroe' en 'Personal Trainer'. Nadat Carlos in 1996 zijn CIOS sportopleiding, met als specialisatie Fitness, Aerobics & Sportmanagement, succesvol heeft afgerond, vertrekt hij naar Florida waar hij bij verschillend sportcentra aerobicsklassen geeft. Om internationaal als instructeur te mogen lesgeven, behaalt hij de hiervoor vereiste en erkende diploma's ACE en AFAA (American Council on Excercise en Aerobics and Fitness Association of America).

Wanneer Carlos terug keert naar Nederland, brengt hij de vechtsport-aerobicshype met zich mee. Hij geeft workshops aan honderden collega instructeurs en brengt samen met Tatjana Simic een video uit. Deze blijkt tot nu toe de best verkochte (Nederlandse) fitnessvideo te zijn.

Sinds 2001 is Carlos in Nederland het Fitness Symbool van 'Adidas' en sinds 2002 tevens het gezicht van de 'Adidas Body Performance' cosmeticalijn. Als fitness expert was Carlos twee seizoenen te zien in het programma 'Big Diet' en zo duikt hij regelmatig op in de media. Met zijn succesvolle trainingssysteem CPPP (Carlos Personal Perfection Program) traint hij meerdere mensen, waaronder een aantal bekende Nederlanders zoals Linda de Mol, Anouk, Astrid Joosten, Paul de Leeuw, Bridget maasland en Inge de Bruijn. Hiernaast geeft hij bij diverse sportcentra les in verschillende aerobicsstijlen, waaronder Steps, kickfun en Dance.

Voor de lens© is een idee van Carlos Lens. De gedachte achter dit idee is dat iedereen tegenwoordig fit wil zijn en gezond wil leven. De gemiddelde Nederlander kampt met steeds meer overgewicht en beweegt veel te weinig. Bewezen is dat als je iedere dag lekker beweegt en let op wat je eet, je je veel fitter gaat voelen, een mooier figuur krijgt en lekkerder in je vel gaat zitten.

 

      © 2005 SurinamStars 

Bekijk ook de vele andere biografieŽn op SurinamStars!