:: Biografie

 DJ JEFF

:: Website 
www.juize.fm

 

 

Jeff Enser werd geboren 26 september 1974 te Amsterdam. 

Behalve de clubs rocked DJ Jeff nu ook de radio! DJ Jeff is begonnen als club DJ en is sinds een aantal jaar ook radio DJ bij Juize.FM. Maandag t/m donderdag van 19:00 tot 21:00 uur en elke zaterdagavond van 18:00 tot 22:00 uur in de programma's: VIP ZONE en FRESH! 

In VIP ZONE is er elke week een VIP als gast DJ in de studio en deze VIPS zijn al een keer in de Juize.FM studio geweest: Sonja Silva, Roue Verveer, Brainpower, Remy Bonjasky, Lange Frans, Quintis, Yes-R, Tatjana en Brian van de Gouden Kooi. 

In het programma FRESH! hoor je twee uur lang de beste Hip Hop & R&B live gemixed door DJ Lopes en DJ Jeff. Van de radioprogramma's op de vrijdag en zaterdagavond met Ali B, Yes-R en Soesi B en Urban Legends is er de laatste tijd wel wat veranderd. De samenwerking in het programma met Yes-R ging zo lekker dat ze besloten een mixtape te droppen. Dit is uiteindelijk de 'Mini Mixtape' geworden. Op de tape vind je trackz zoals: 'Pinpas', 'We Zijn De Leipste' en 'Blaas Die Shit Op', die Mixtape is trouwens meer dan 30.000 keer gedownload. 

Behalve radio DJ is DJ JEFF ook te vinden in de clubs met de Juize.FM Straat Tour en daar worden natuurlijk alleen de beste urban trackz gespinned! Hip Hop, R&B, Reggaeton, Dancehall en Latin House! Wil je wat weten just ask of drop een shout out!

 

      © 2010 SurinamStars 

Bekijk ook de vele andere biografieŽn op SurinamStars, de best gerubriceerde databank!