:: Biografie

 EBONIQUE

:: Website 
www.SurinamStars.com

 

Zij staan borg voor ongekende zangkwaliteiten en zorgen voor een spectaculair optreden met zestiger en zeventiger jaren repertoire dat gebracht wordt in een eigen versie anno 2000+. Hits als "It's Raining Men", "We are Family", "Conga", "Rhythm of the Night", etc. zullen de revue passeren.

Hier een uittreksel van wat Mieke, Ingrid en Caroline tot nu toe gedaan hebben en betekenen voor de Nederlandse muziek.

Ingrid Simons: Op 17 november 1963 geboren in Paramaribo Suriname. Op 8-jarige leeftijd besloot zij dat zingen haar toekomst moest gaan bepalen. Door met verschillende bandjes op te treden deed zij veel allround ervaring op, zowel als lead-en backingvocal. Na dit een aantal jaren gedaan te hebben bleek de tijd rijp zich op het semi-professionele vlak te begeven.Ze kwam in 1986 in contact met Bernadette Kraakman. Met haar vormde ze het duo "Double Trouble", die in Nederland bekendheid verwierf. In 1988 werd ze gevraagd toe te treden tot JodyŪs Singers en mee te werken aan de cd "Listen to the Voices".Begin 1992 maakte ze haar solo debuut met een compositie van "Marconic" "If life could be a Dream".In maart 1992 nam Ingrid een duet op met Gordon "Liefde zonder eind" die op zijn cd (Kon ik maar even bij je zijn) te beluisteren is. Samen met Jason Johnson vormde ze een duo . De single "Sunshine & Rain" werd hun debuut. Geschreven & geproduceerd door het duo Jochem Fluitsma & Eric van Tijn. Ingrid heeft getourd met Rob de Nijs en is de stem achter de hitsingle "No Time 2 Waste" van T-Spoon. Ingrid maakte tot voor kort deel uit van de Dinershow 2000.Geproduceerd door Wentink Events.Sinds 1996 is bij Ingrid het verlangen ontstaan om met het Songfestival mee te doen. Mieke en Caroline kent ze al jaren en om met hen in een groep te zingen lijkt haar een perfecte uitdaging.

Mieke de Jongh: Op  24 februari 1970 geboren in Buffalo (NY), USA. Vanaf haar vijfde jaar woont zij in Nederland. Op 10 jarige leeftijd zat zij in het koor van 'kinderen voor kinderen'.

Caroline: Gegevens volgen nog.

 

      © 2005 SurinamStars 

Bekijk ook de vele andere biografieŽn op SurinamStars, de best gerubriceerde databank!