:: Biografie

 GLYNIS TERBORG

:: Website 
www.glynis.nl

 

Glynis Terborg werd geboren op 7 augustus 1973. 

Elk schilderij gemaakt door kunstenares Glynis is uniek en draagt eigen symboliek, kleur en sfeer met zich mee. Ze werkt vaak in opdracht en kan als geen ander de gevoelens en wensen van de opdrachtgever uitdrukken op een doek. “ Niets is fijner dan de tevreden blik en vaak emotionele reactie van iemand die ik voor het eerst zijn of haar schilderij laat zien.” De stijl van Glynis valt het beste te omschrijven als symbolische black-art. 

Naast kunstenares is Glynis artistiek/zakelijk leider bij theaterproductiebureau 'Mathurin Management' en manager van theatermaakster Jetty Mathurin. Binnen deze functies is ze verantwoordelijk voor theaterproducties, bedrijfsoptredens en grote producties zoals het succesvolle evenement ´Un De´op de dam in Amsterdam. 

Ook is Glynis vormgever en tekstschrijver. Glynis heeft dus zowel artistieke als management kwaliteiten. Decor ontwerpen, theaterteksten schrijven, contractonderhandelingen voeren, ze doet het allemaal. Ze heeft nooit de behoefte gehad zich tot één vakgebied te beperken. En binnen haar bedrijf hoeft ze dat gelukkig ook niet. Zo was Glynis bij de voorstelling ´Mathurin meets Music´zowel producent en decorontwerper als backingvocalist. Glynis kan zoals ze dat zeggen haar ei kwijt in kunst en ook binnen Mathurin management.

 

      © 2006 SurinamStars 

Bekijk ook de vele andere biografieën op SurinamStars!