:: Biografie

 JOHN KERSTER

:: Website 
www.SurinamStars.com

 

John Kerster werd geboren in 1968 te Rotterdam. 

John werkt als verslaggever en interviewer bij Radiostanvaste en bij de Wereldomroep. Hij heeft in het verleden als figurant en edelfigurant mee gewerkt aan verschillende producties; 'De Flat', 'Alice in Glamourland', 'Vrienden voor het leven' en meer. 

Na zijn opleiding te hebben voltooid is John jaren werkzaam geweest als verkoper van verschillende produkten, als laatste was hij werkzaam als bedrijfleider in een keukenbedrijf. Een eigen bedrijf was tot nu toe niet succesvol, maar John is wel bezig met organisatie van projekten en hij is als freelancer in te huren, als dagvoorzitter of presentator voor verschillende evenementen.

Het radio programma van John is iedere maandag te beluisteren via Radiostanvaste tussen 18.00 uur en 21.00 uur. Het programma gaat over cultuur, politiek en heeft als basis een goed interview. Gasten die tot nu geweest zijn, Jetty Mathurin, Arjan Erkel, Glenda Peters en nog veel andere. Wilt u ook uw verhaal kwijt dat kan, ik maakgraag de tijdvoor u vrij.

Zijn ervaring is begonnen bij het lopen en presteren van modeshows, het leiden van verschillende debatten en presentatie bij de radio nu en in het verleden.

 

      © 2006 SurinamStars 

Bekijk ook de vele andere biografieŽn op SurinamStars, de best gerubriceerde databank!