:: Biografie

 JORDAN RIVER SINGERS

 

:: Website 
www.SurinamStars.com

 

Het eerste optreden van deze Gospel -muziekproductie vond plaats op 1 december 2007, hierdoor werd hun oprichting een feit. The Jordan River Singers bestaan uit de vocalisten Stanley Faria, Eric Suyderhoud, Roy Beek, Glenn Levant en Marlon Marcet.

The Jordan River Singers onderscheiden zich van de traditionele Gospel groepen door naast het brengen van Gospels, Spirituals, Evergreens, moderne songs en Surinaamse folklore, hun repertoire uitgebreid hebben met modern soul songs, die in een nieuw jasje zijn gestoken.

Binnen de Gospelwereld zijn de namen van de leden geen onbekende meer, Stan Faria, Eric Suyderhoud en Marlon Marcet, maar ook Glenn Levant en Roy Beek hebben jaren in close harmony groepen gezongen. The Jordan River Singers zijn reeds verschillende keren te gast geweest op evenementen, waaronder het Het Kwakoe festival 2008 / het Freankendael Park tijdens het thema 'Poezie in het park' in het kader van Amsterdam Wereld Boekenstad en in de Stopera in verband met de Ouderendag.

Ook zijn de heren regelmatig in de regio en in het land te beluisteren en te bewonderen bij de party centra of woonkamers bij verjaardagen e.d. Lovende woorden vallen hun dan ook telken malen ten deel bij de optredens.

Op 2 nov. 2008 werkten The Jordan River Singers mee aan een concert in de Octaaf kerk te Hoorn, dit in verband met de Bijbel tiendaagse. Door de aanhoudende successen en de officiŽle release van hun Cd album, werden zij ook al in den lande door diverse radio stations voor interviews uitgenodigd, waaronder, Radio Sunshine en Radio Radio Shirityo Makandra, Radio Club-ParadiseFM en De Wereldomroep die de CD regelmatig programmeert en velen zullen hierna nog volgen.

 Verdere optredens die onlangs werden verzorgd ter gelegenheid van de kerst zijn onder andere op zondag 21 december 2009 in Rotterdam in de kerk van dominee Muller.

Op 1 januari 2009 werd het nieuwe jaar ingeluid met een nieuwjaarsconcert in het Concertgebouw van Amsterdam. 

Met trots presenteert The Jordan River Singers haar eerste album 'A Taste of The Jordan River'. Deze Gospel -muziekproductie is tot stand gekomen door het enthousiasme van het publiek, die de groep vanaf het eerste optreden heeft gemotiveerd om door te gaan. De CD is te bestellen via www.cdexpress.com , via downloads tegen betaling via: www.musicfan.fm , en via de landelijke speciaal Cd winkels. Voor informatie en boekingen: M.Marcet telefoon: 06-24272352 Gouden Leeuw 339 1103 KH Amsterdam. E-mail: mdmarcet@telfort.nl, mm.thejordanriver@gmail.com of info@jordanriversingers.com.  S. Faria telefoon: 0619806228 Mobile: 06-51991632 / info@dancedisdance.com

 

      © 2009 SurinamStars 

Bekijk ook de vele andere biografieŽn op SurinamStars, de best gerubriceerde databank!