:: Biografie

 KENNETH LEEUWIN

:: Website 
www.SurinamStars.com

 

Kenneth Leeuwin werd geboren in Paramaribo. 

Kenneth was jarenlang een succesvol topsporter (voetbal, karate) en heeft nu een eigen sportschool. Kenneth heeft diverse prijzen gewonnen als fitness-instructeur en is de bedenker van ''tribal moves' (Afrikaanse bewegingen gecombineerd met hedendaagse moves) en 'kick fun' (Een door Kenneth ontwikkelde sport waarbij je boks- en traptechnieken maakt op een Kickbag, een verplaatsbare bokszak) twee work outs. Kenneth geeft ook regelmatig workshops voor grote bedrijven.

Kenneth is meervoudig Nederlands, Europees en Wereldkampioen Karate. Maar Kenneth is nog veel meer: zo runt hij samen met zijn vrouw DaniŽlle een fitnessclub in Haarlem, 'Smilesports'. 

Kenneth schreef samen met zijn zus Sylvana Simons een boek, dat begin december 2005 uitkwam ĎIn balansí, een boek voor vrouwen die een gezonde levensstijl nastreven maar geen tijd en/of zin hebben om naar de sportschool te gaan. In balans is echter ook bedoeld voor mensen die wťl regelmatig in de sportschool te vinden zijn, maar deze activiteiten thuis aan willen vullen.

 

 

      © 2005 SurinamStars 

Bekijk ook de vele andere biografieŽn op SurinamStars, de best gerubriceerde databank!