:: Biografie

 NASTASIA

:: Website 
www.SurinamStars.com

 

Nastasia Blank werd geboren te Paramaribo.

Nastasia deed in september 2006 mee aan het Tien (Talpa) programma 'De Gouden Kooi', een realityprogramma waarin tien deelnemers worden opgesloten in een met camera's volgehangen villa in Eemnes. Het programma kan in theorie jaren duren, want het gaat om degene die het er het langst uithoudt, die wint de villa en een enorm pak geld. PvdA kamerleden Ella Kalsbeek en Jeroen Dijsselbloem zijn verbolgen over haar deelneming aan het TV programma. Door zich op te sluiten in het huis in Eemnes, verwaarloost de 32-jarige Natasia haar kinderen, vinden de kamerleden. Zij hebben hierover vragen gesteld aan de ministers van Justitie en Onderwijs. De kamerleden willen van de ministers weten of het mogelijk is om alle ouders die deelnemen aan het programma te vervolgen wegens verwaarlozing van hun kinderen, 'conform de definitie van het Burgerlijk Wetboek'. De deelnemers zullen, als de kijkcijfers het toelaten, waarschijnlijk allemaal minimaal een jaar in het huis blijven, omdat ze anders hun inleg van 10.000 euro kwijt zijn.

Wilgo de vriend van Nastasia, overigens niet de vader van de kinderen, zorgde samen met de zussen van Nastasia voor haar dochter Cheyenne en zoontje. Tijdens de eerste aflevering, was te zien hoe Cheyenne constant bleef huilen toen Natasia haar kinderen verliet, haar zoontje heeft ernstige gezondheidsproblemen, zo moest hij onder meer een levertransplantatie ondergaan.

Natasia stapt in september 2007 uit de Gouden Kooi, vertelde ze in 'Life and Cooking'. Daarmee lijkt het alsof Natasia eindelijk een gezond verstand begint te krijgen. Natasia zal dus geen miljonair worden. Wel heeft ze haar persoonlijke doelen bereikt, zo verklaarde ze haar aftocht. Ze heeft een borstvergroting gekregen, haar rijbewijs gehaald en zal voor ze het huis verlaat nog een buikwandcorrectie laten uitvoeren. Al haar wensen werden mogelijk gemaakt door de producent van het programma van Tien, die voor de kosten opdraaide. 

Natasia is inmiddels uit de Gouden Kooi. Toen ze onlangs na tien maanden uit de luxueuze villa in Eemnes werd gestemd, trof ze bij thuiskomst enkel een berg onbetaalde rekeningen aan. Wilgo zou voor meer dan veertigduizend euro van zijn ex hebben gestolen, Zo heeft hij onder meer al het geld van de kinderbijslag van de twee kinderen van Natasia en de vergoeding van Tien voor haar deelname aan het programma ingepikt. Van het geld is hij volgens Natasia een huis aan het bouwen in Suriname, waar hij een (nieuwe) vriendin en een kind zou hebben. De Surinaamse diva heeft nu een civiele rechtszaak tegen haar ex-vriend aangespannen. Omdat ze haar pinpasjes vrijwillig aan hem heeft gegeven, hij zou immers voor haar kinderen zorgen, wordt het een lastige zaak, maar Natasia zet alles op alles. Hij komt wel een keer terug naar Nederland. Dan laat ze hem van zijn bed lichten.

Na de Gouden Kooi wilt Natasia nog meer doelen gaan bereiken. Het lijkt haar heel leuk om een TV-show te presenteren, de nieuwe Wendy van Dijk of Linda de Mol? En dat lukt alleen als je heel mooi bent, zoals ik dus, zegt Natasia. Wie wilt er nou een lelijk wijf met een krijsstem op de TV? 

Natasia heeft begin oktober 2008 een WW uitkering gekregen, omdat de rechter in Zwolle heeft bepaald dat ze werkte voor Talpa. De uitkeringsinstantie UWV wilde eerder geen uitkering verstrekken, omdat ze volgens de instantie helemaal geen baan was kwijt geraakt. Volgens de rechter was er echter wel sprake van een dienstbetrekking. Voor haar deelname kreeg Natasia een loon van 2250 euro bruto per maand, waar loonheffing en premies over zijn betaald.

 

      © 2008 SurinamStars 

Bekijk ook de vele andere biografieŽn op SurinamStars, de best gerubriceerde databank!