:: Biografie

PEGGY SANDAAL

:: Website 
www.SurinamStars.com

 

Peggy Sandaal werd geboren in Paramaribo. 

Peggy speelt de rol van Shenzi in de musical 'The Lion King'. 

Peggy studeerde af aan de Fontys Dansacademie en het Conservatorium te Tilburg. Zij volgde dansworkshops van onder anderen Chris Duprť en Richard Pierlon aan het Broadway Dance Centre te New York. Ook volgde Peggy acteerworkshops van Tom de Ket, Petra Laseur en Henny Kaan. Peggy kreeg zangles van Edward Hoepelman en Jimmy Hutchinson. 

Verder volgde Peggy workshops bij onder anderen de musical director Peter Howard, Baayork Lee (choreografe van A Chorus Line), Richard Lissemor (vocal coach), Steven Markusfeld (acteerlessen), Christiane Durer (energy coach) en Janet Tyler (business training).

Eerder was Peggy te zien als black couple in de musical 'Saturday Night Fever'. Ook vervulde ze de hoofdrol Sheila in 'A Chorus Line'. Peggy verzorgde ook dansoptredens bij het 'FaFa Showballet'. Ook was zij te zien als solist in 'The Party Piece'. Peggy was lid van het ensemble in 'Aida' waarin zij ook de rol van Nehebka en understudy Aida vertolkte. 

Peggy heeft ook ervaring met film en televisie. Zij was te zien als Sofie in 'Grimm'. Ze speelde een bijrol in 'Floris' en was te zien in 'Hartslag'.

 

      © 2006 SurinamStars 

Bekijk ook de vele andere biografieŽn op SurinamStars, of bezoek nu het SurinamStars forum.