:: Biografie

 RACHEL RITFELD

:: Website 
www.rachelritfeld.com

 

Rachel Ritfeld werd geboren op 16 januari 1984 in Paramaribo. 

Rachel is een echte mix, ze heeft onder andere Indiaans, Ghanees, Nederlands, Libanees en Duits bloed, ook spreekt ze maar liefst zes talen. Zij is er erg trots op dat ze uit Suriname komt. Haar vader woont daar nog steeds.

Rachel woont al vijf jaar in Engeland (met haar moeder) en heeft daarvoor zeven jaar in BelgiŽ gewoond. Ze heeft ook in de verenigde staten erg veel succes met haar model carierre. In Engeland staat Rachel in de Top vijf voor favoriete Videomodels.

Als professioneel model is Rachel het gezicht van 'Rockawear' in AziŽ en Europa. Verder is Rachel een MTV persoonlijkheid, doordat ze speelde in de MTV serie 'Hip Hop Candy'. Als kind deed Rachel al veel commercials in Suriname voor 'Fernandes softdrinks' en 'Peanut butter' onder andere.

Rachel is actrice en zij staat op het punt te debuteren in de rol van tweede vrouw van Bob Marley. Ze heeft in diverse videoclips gespeeld (muziek in onder ander 'Jagged Edge', 'Tah Mac' en 'Fun-Da-Mental03', maar ook leerzame als over safe sex voor het condoom merk Durex), stond in vele TV commercials en was te zien in menig Black Hair en kleding catalogussen. 

Maar Rachel heeft ook een radio programma bij 'Solar Radio'. Iedere maandagavond presenteert zij een programma vol coole Hip Hop en R&B muziek. Ook heeft Rachel enkele pilot afleveringen geschoten waarin zij als TV presentatrice optreedt. Een veelzijdige jongedame dus die Rachel.

In oktober 2006 bracht Rachel een kalender uit voor 2007, waarna zij een loungeparty organiseerde in London en Amsterdam.

 

      © 2006 SurinamStars 

Bekijk ook de vele andere biografieŽn op SurinamStars, of bezoek nu het SurinamStars forum.