:: Biografie

 RAUL NEIJHORST

 

:: Website 
www.raulneijhorst.nl

 

Raul Neijhorst werd geboren te Paramaribo.

Raul is student technische natuurkunde en portret, glamour-, model-, fashion- en bruiloftfotograaf. Sinds eind 2003 houd hij zich bezig met zijn nieuwe hobby en passie, het fotograferen van mensen in de breedste zins des woords. 

Heden ten dagen fotografeert hij het meest mensen die modelambities hebben, mensen die al model zijn of mensen die gewoon een keer leuke fotoís voor hunzelf willen. Hij doet het meest aan portretfotografie, omdat hij enorm geniet van de uitdaging om een ieder zo mooi en natuurlijk mogelijk neer te zetten. Het maakt dus niet uit of je lang, kort, dun of dik bent, diversity is the key of his work. Dus als je altijd al een fotoshoot hebt willen doen, maar twijfels had, dan hoop hij dat zijn werk en werkwijze deze twijfels als sneeuw voor de zon doen verdwijnen.

De meeste fotoshoots vinden plaats in zijn studentenkamertje te Delft. Geen immense ruimte, maar gezellig en huiselijk. Net zoals diversity the key of his work is, ga hij ook graag de uitdaging aan om zo low budget mogelijk tot de beste resultaten te komen. Af en toe verlegt hij zijn grenzen en doet hij speciale projecten (meestal buiten). HIervoor kan je je niet opgeven, maar eenmaal in zijn klantenbestand opgenomen kan hij aan je denken. Bruiloftfoto's en grote groepen vinden natuurlijk wel elders plaats.

Neem de tijd om zijn werk te bekijken op zijn website. Het menu aan de linkerkant begeleid je door de fotoís heen. Heb je vragen over Raul's werkwijze, de kosten van een fotoshoot, de studio of wat dan ook bekijk gewoon de website en de FAQ beantwoorden heel veel van je vragen. 

Raul wil samen met collega fotograaf, Remco van Vondelen en 2 modellen uit Nederland een workshop verzorgen in Suriname. Op zaterdag 7 en zondag 8 november 2009, geven zij een eendaagse workshop model- en studiofotografie. Met deze workshop willen zij een steentje bijdragen aan de fotografie in Suriname. Met de steeds goedkoper wordende cameraís is de digitale fotografie opkomend in de wereld. Steeds meer mensen gaan fotograferen. Ook in Suriname is dat het geval. Hoewel natuur- en architectuurfotografie 2 veelvoorkomende vormen zijn van fotografie, zijn er ook steeds meer fotografen die zich wagen aan de modelfotografie. En daar willen die2fotografen hun steentje aan bijdragen. Voor meer info: www.die2fotografen.nl

 

      © 2009 SurinamStars 

Bekijk ook de vele andere biografieŽn op SurinamStars, de best gerubriceerde databank!