:: Reacties

 BEZOEKERS REAGEREN

:: Website 
www.SurinamStars.com

 

Lees hier enkele leuke reacties van bezoekers van deze site.
Wij krijgen dagelijks veel mailtjes binnen, maar kunnen helaas niet alles plaatsen.
Wil je zelf ook reageren? Stuur gewoon een mailtje! of laat een bericht achter in ons gastenboek, Groetjes de redactie!
7

Hallo,
 
15-02-2008 Ik ben Regilio Van De Musketiers. Ik en Mijn Groep Zijn ook BNR's In Nerderland. We Zijn Allmaal Surinaams Van Afkomst En ik vind het niet leuk dat we niet op de site staan. We Zijn een Rapgroep u kunt ons Bekijken op YouTube.com (dan Typt u 'Villa life Musketiers'). Daar waren we in een show op Nerderland 3. Ik hoop dat we Op de site komen te staan want ik ben heel trots op me zelf als surinamer en ik wil me land zo veel mogelijk helpen. Bedankt, Groetjes Regilio MacNack.

10-12-2007 Dag mevrouw Spong, op uw website Suriname Stars zag ik een prachtige foto van Ernst Jan Matzeliger. Ik ben bezig met een proefschrift over de hedendaagse omgang met het slavernijverleden in een viertal landen, en daarbij behandel ik ook de aandacht die in Suriname besteed wordt aan Matzeliger. Graag zou ik daarbij een foto van hem plaatsen. Zou ik de foto die u op uw site heeft, mogen gebruiken? En zo ja, zou u mij die foto dan kunnen mailen? Complimenten overigens voor uw initiatief, de site ziet er verzorgd uit en de empowerment die ervanuit gaat is heel erg belangrijk! Met vriendelijke groet, Valika Smeulders Erasmus Universiteit Rotterdam.

06-12-2007 Beste Simone, ik vind je site te gek en ik merk dat mijn pr team je van veel informatie voorziet. Geweldig. Natuurlijk wil ik persoonlijk ook veel inspelen hierop dus indien je vragen hebt laat me weten. Ik stuur zo gauw als ik kan mijn videoclips voor jullie op. Gaan jullie maar lekker genieten. En vraag naar mijn CD, die ligt nu in de winkel. Groetjes en ga zo door. Marianne Cornet

07-11-2007 Ik ben van Suriname maar woon aan de Franse kant...ik heb opgemerkt dat jullie  wat informatie van mij hebben, dus wou een bedank en een blessin geven.. om meer over mij te weten.. lilguerrier.skyblog.com of zoniet gelijk op goolgle ok..Jah Bless you all.. en veel kracht and succes voor het werk dat jullie doen.. Bless and love.. Lil Guerrier

29-06-2006 Beste redactie, Namens Brian Lotulung zou ik zijn biografie graag willen toevoegen/aanmelden op jullie site. Hij is zanger. Maar wat moet ik daarvoor doen. En zijn er kosten aan verbonden? Ik hoor graag van u. Met vriendelijke groeten, Margie Wongsoprajitno (PR-Tandang TV Rotterdam). PS. Ik vind dit een heel leuk initiatief van Simone Spong om inderdaad alle Surinaamse talenten op een site te zetten. Zo zie je maar weer dat we genoeg in onze "mars" hebben.

27-06-2006 Hi st crew hierbij stuur ik mijn bio formulier op en een paar foto's van mij op een te gekke site hoor! mvg Eddy Assan.

14-06-2006 Zeer geachte redactie, Via prof. Gloria Wekker hoorde ik van jullie website. Ziet er goed uit. Hartelijke groet, Thea Doelwijt.

14-06-2006 Allereerst mijn complimenten voor jullie fantastische site, zeer leuk initiatief! Vond het dan ook erg leuk dat mijn broer vermeld wordt onder de voetballers, helaas is zijn naam verkeerd gespeld. Dit moet zijn Soeris Baidjoe, ipv Soeres Badjoe. (per 01-07-2006 speler bij RS Waasland, Belgie). Veel succes nog met de site. met vriendelijke groet, Sheila Baidjoe.

13-06-2006 Hallo Simone, Wat een leuke website!!! Een correctie; ik hoor in de categorie professoren, natuurlijk ben ik ook een wetenschapper, maar ik heb het nog verder geschopt (ha!!). We zouden binnenkort eens een afspraak kunnnen maken voor een interview. Pas geleden is een nieuw boek van mij uitgekomen, 'The politics of passion; Women's sexual culture in the Afro-surinamese diaspora". Columbia Univ. Press, 2006. Met hart gr. Gloria Wekker.

02-06-06 Beste Simone, van harte proficiat en veel succes! Vriendelijke groeten, Oscar Harris.

01-06-06 hallo! ik ben blij dat jullie mij hebben uitgenodigd om jullie site te bekijken. maar ik ben ook artiest in Suriname en wil ook erop komen. hoe kan dat geregeld worden? ik zie dat jullie een radiostation erop hebben, om welk station gaat dat? waarom ik vraag is omdat ik bezig ben met mijn cd welke een Engelstalige cd wordt en bestemd is voor de Caricom ben ik bezig contacten te leggen in de regio. ik zou het heel fijn vinden als jullie geļnteresseerd waren. alvast bedank en ik wacht op uw mailtje. tot mails en all the best. Doeiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. Rayen Pinas Aka B.MICY.

31-05-2006 Geachte redactie, Leuk en goed initiatief jullie site! Hierbij de biografie van mij voor de site. Ik presenteer het landelijke radioprogramma voor Surinamers van NPS Radio Zorg en Hoop. Verder ben ik verslaggever bij TweeVandaag. Op TV Flevoland en TV Utrecht presenteerde ik het Nieuws. Met vriendelijke groet, Rogier Dankerlui redacteur/verslaggever TweeVandaag.

 26-01-2006 Lieve mensen, Bedankt voor het plaatsen van mijn naam op de de website Surinam Stars. Ik ervaar dit als een grote eer. Om de informatie compleet te maken doe ik jullie hierbij een artikel toekomen geschreven door journaliste Serena Holland van Dagblad Suriname waarin de juiste informatie over mijn persoon wordt gegeven. Hopelijk kunnen jullie deze gebruiken om de site zo volledig mogelijk te maken.
Met vriendelijke groeten
Henk van Vliet.

 26-01-2006 Geachte heer/mevrouw,
Ik heb sinds kort jullie website ontdekt en ik wil jullie alvast feliciteren met de mooie site. Echter moet ik wel bij vermelden dat de site incompleet is, want ik heb de link van onze website niet gevonden. Is er een bepaalde reden waarom deze er nog niet op staat?
Directie en Personeel Sky Radio.

26-01-2006 hallo.........leuke site zo herken je meerdere surinamers.... en wat ze doen wat ik wil doorgeven is de site waar JOHN OLDENSTAM de rol vertolkt van lieve hugo -de jaren daarvoor ook een finale plaats heeft behaald in de soundmixshow van henny huisman -ook heeft gespeeld als UNDERSTUDY MUFASA in the lionking -en nu aan het toeren is met motown on tour...........www.motownontour.nl hou deze sranan man ook in de gaten...................hij doet het uitstekend en hoop dat jullie ook wel achter zijn biografie komen thanx ..................Ethel Riedewald.

21-01-2006 Hello Surinamstars.com
  
Congrats met een geweldig initiatief. Mijn website is www.sonnykhoeblal.com. Wat zou ik allemaal moeten sturen om ook op jullie site te mogen staan?  Vr Groeten Sonny Khoeblal, Suriname.

20-01-2006 Geachte dames/heren, Ik zag bij uw categorie 'Choreografen' geen naam van Choreografes. Veel over haar biografie weet ik niet, maar bekend is ze zeker wel in Suriname en om die reden, geloof ik, dat naar mijn bescheiden mening, mevrouw Marlene Lie-A-Ling opgenomen dient te worden in de categorie 'Choreografen'. Ze heeft al -tig jaren haar eigen balletschool in Suriname en heeft het Surinaams volk meerdere malen op nationaal en internationaal nivo uitgedragen met haar eigen choreografieen, waarvan de meest opvallende, die waaruit het multiculturele ensemble van Suriname moge blijken. Ze heeft, naar mijn mening, haar sporen meer dan verdient om ook als een 'surinam star' opgenomen te mogen worden. Vraagt u het gerust na. Met vriendelijke groeten, Chantalle Tjin.

20-01-2006 De zangeres Marianne Cornet kan zeker niet ontbreken in jullie data-base. Hebt u meer info nodig? mail ons dan. U kunt ook de gegevens gebruiken uit de c.v. van Tour Entertainment waarin Marianne Cornet ook zingt en natuurlijk de gegevens van Tour Entertainment in uw data bank plaatsten. Met vriendelijke groet, Tabiki Productions.

13-12-2005 Peeps, complimenten voor jullie site! Hierbij de BIO van Robby Harman. Odi, Pr/Marketing www.mea3.com.

12-12-2005 Beste Redactie, Hierbij sturen wij u een mail naar aanleiding van het geplaatste bericht op www.dj-kid.com. Wij willen u bedanken voor het toevoegen van DJ KID op uw site en zullen hierbij ook een link plaatsen op de DJ KID site. Graag willen wij ook weten wat voor organisatie jullie zijn en wat wij in de toekomst voor elkaar kunnen betekenen. Met vriendelijke groeten. Sergio Zaandam (dj Kid).

07-12-2005 Hee Simone! We hadden elkaar afgelopen zondag ontmoet bij 'De Tranen Van Den Uyl'. Complimenten voor jullie site! Veel Sranang mang doen het goed in Nederland. Big Up! Wan Odi, Jeffrey Spalburg.

  1. 25-10-2005 Ik vind het een prachtig initiatief om al de suri artiesten online te zetten. Voor de dj frans pinas en dj chuck.d kan je deze link gebruiken, het is tenslotte hun persoonlijke website. www.dancehallcrew.com met vriendelijke groet, Frans Pinas.

    24-10-2005 Beste redactie, Kort geleden heb ik kennis genomen van uw site nl Surinamstars. Naar mijn mening is dit een lovenswaardig streven en voorziet deze site in een geweldige behoefte aan informatie over alle Surinaamse Artiesten. Vandaar dat ik het ook jammer vond dat informatie over The Falling Stones ontbrak. Ik hoop met dit stuk bij te dragen aan een groot deel van de informatie die over deze groep bestaat. Dit stuk, enkel jaren geleden geschreven en gepubliceerd als algemene informatie over The Stones, is mijn bijdrage aan de invulling van het gat. Ik verblijf, met vriendelijke groet,  Ronald Anches.

03-10-2005 Hallo redactie, Is deze site van jou, Simone? Hoe je nog tijd vind ondanks al je drukke werkzaamheden, is een raadsel. hahha. Bewonderenswaardig hoor. Ik zag bij toeval dat ik ook op de site stond en Guilly Koster ook onder het kopje lokaal. Mtnl is geen lokaal station, maar zendt in minstens vier grote steden uit, bij regionale omroepen. Wij maken televisie voor de randstad en zijn een grootstedelijke omroep. Op www.mtnl.nl vind je meer info over mtnl. Die info wilde ik je doorgeven, misschien kan je er nog wat mee? Succes en tot ziens, Jessica Dikmoet.

19-09-2005 Beste mensen @ Surinamstars, Solid Souls is een professioneel productieteam bestaande uit Melvin Dorn, Irving Schenkers en Nelson Correia. Wij schrijven, componeren en mixen muziek voor uiteenlopende artiesten en platenlabels en werken samen met de vooraanstaande Wisseloord Studios te Hilversum.  Daarnaast werken wij nauw samen met de Amerikaanse topengineer Ken Lewis (Usher, Kanye West, Janet Jackson) die onze muziek mixed. Ons team heeft Surinaamse roots; vandaar dat ik jullie ervan op de hoogte breng. Onze website wordt eind volgende week opgeleverd voor meer info. Ik weet verder niet hoe het werkt, maar leek me wel een goed idee jullie te mailen. Met vriendelijke groet, I. Schenkers.

12-09-2005 Geachte Redactie "SurinamStars",
 Ik heb vanmorgen via MartRadio van Uw website gehoord en ik moet zeggen het ziet er erg interessant uit. En, een heel goed idee om dit in het leven te roepen. Mijn complimenten, bij deze. Ik ben zelf ook muzikant maar niet professioneel, helaas. Maar wel een enorme liefhebber van goede muziek en dan bedoel ik verschillende soorten muziek. Ik had een heel speciaal vraagje; (ik ben van de wat "oudere' generatie). Mijn vraag was of de Redactie iemand of een instantie weet die mij (uiteraard tegen vergoeding) zou kunnen helpen aan (oude) opnamen van de Surinaamse groepen van de jaren 60 en begin jaren 70 waar ik zoveel mooie herinneringen aan heb. Ik bedoel dan: The Cosmo Beats, The Devils, The Targets, The Hustlers, M7, The Kids; wat ik wel weet is dat The Falling Stones nog steeds platen maken en optreden? Maar ik hoop van harte dat iemand mij hiermee zou kunnen helpen. (b.v. zo herinner ik mij dat Lesley leeflang volgens mij in the Federation of Music gespeeld heeft met Alwien Reingoud?) of het was een andere band van diezelfde tijd toen. Nogmaals all the very best met de website en dat het moge groeien. Wang swietie odie, Tony Bergval uit Amsterdam.

28-07-2005 Goedemorgen,
 Zo nu en dan surf ik op het net, om te kijken naar het aanbod van informatie over Surinamers. Omdat ik zelf een website beheer:
www.awidya.com. En deze graag update hou, probeer ik websites op te sporen (links, etc.). Zo ben ik terecht gekomen op jullie website. Hier las ik o.a. songteksten, biografie en zelfs een adressenbestand. Aangaande adressenbestand kunnen we wellicht iets voor elkaar betekenen. Ook ik heb contactgegevens van groepen, die ik daar niet zag staan. Andersom, interview ik de mensen persoonlijk over henzelf en hun werk en plaats dit op mijn website. Tot slot zal ik jullie website linken en mocht je nog vragen hebben of enige opmerkingen, schroom dan niet om contact met me op te nemen via dit e-mail adres. Met vriendelijke groet, Adyana beheerder Awidya. www.awidya.com

26-07-2005 Lieve Simone Spong,
 WAT EEN GOED IDEE OM DE SURINAM MUZIEK INDUSTRY UIT ZIJN ISOLATIE TE HALEN. IK HOOP OK DAT ZE JOU MOEITE WILLEN STEUNEN. VEEL LIEFST AND BLESS YOU, EN TOT BELLEN SUMY,
WWW GALAXYEUROPE.NET. THE OFFICAL HOMEPAGE OF SURINAM NO 1 SUPERSTAR.

26-07-2005 Lieve Simone Spong en Crew,
 Dit is wat er gemist werd onder de Surinam Stars. De website is te gek zeg. Mijn grote complimenten. Dit moet in beeld bekend gemaakt worden met een interview op SME-TV. Franklin zal je hierover aanspreken. Ik ben nu bezig mijn website te bouwen en mijn webadres is
www.margomorrison.nl. Hartelijk dank en veel succes! Margo Morrison.

24-07-2005 echt een leuke site hebben jullie alleen wilde ik jullie mededelen dat het jammer is dat wij er nog niet op staan, check aub www.bs-one.com voor alle info en bio. mvg R. Jankie.

22-07-2005 beste simone,
 wat een mooi initiatief, de site met surinamstars. ik ben zeer vereerd dat ik er ook op voorkom. te gek. bij deze mijn website-adres:
www.manoushka.nl. misschien wellicht aardig ter aanvulling van jullie site. keep up the good work! hartelijke groeten, Manoushka Zeegelaar Breeveld.

19-07-2005 Geachte redactie van Club Paradise,
Ik heb uw website bezocht. Deze is heel interessant en ik vind het een goed initiatief. Er is op de HELLEN J. GILL pagina en op die van de KUNSTENAARS een link naar uw website geplaatst. Zelf bouw ik in mijn vrije tijd ook aan mijn websites. Op de pagina van de KUNSTENAARS heb ik diverse adressen staan van enkele (Surinaamse) artiesten, vooral musici, die bij u op de website wel met naam maar nog niet met de gegevens staan. Ik hoop dat u wat hebt aan de adresgegevens van derden op mijn website (pagina KUNSTENAARS). Met vriendelijke groeten, Hellen J. Gill.
 
http://www.hellenjgill.nl

 26-06-2005 Geachte mevr. Spong,
Ik ben blij dat iemand het initiatief neemt om Sur. sporters in the spotlight te plaatsen. Ik sta wel op het punt van vertrek. Morgen moet ik naar de USA voor wereldkampioenschappen all style karate van de ISKA. Het is bekend als the US-open. Mijn CV staat op een Australische website en wel
www.budo.com.au. Op de rij van gegevens links ziet u mijn naam staan en gewoon daarop dubbel klikken. Ik stuur u ook wat foto's en vanavond waarschijnlijk mijn CV in Nederlands. Groeten en tot mails, p.s. Ik ben pas op 25 juli terug. R. BURKE.

25-06-2005 Beste lezer, 
 Ik miste in de rij van van SurinamStars Club-ParadiseFM de databank met alle Surinaamse Sterren de naam Remi Burke.
Deze man heeft best veel gedaan voor Suriname en hij verdient zeker ook genoemd te worden in jullie lijst van Sterren. Ik hoop dat u hier mee wat zult doen. Mvg, Ryu.

 

      © 2005-2012 SurinamStars 

Bekijk ook de pagina Contact gezocht

SurinamStars ontvangt dagelijks contact verzoekjes, maar wij hebben ook niet alle contactgegevens.
Daarom zoeken wij hulp bij onze bezoekers! Op de pagina
Contact gezocht

Meld je aan en wordt lid van SurinamStars on Hyves: www.surinaamsestars.hyves.nl