:: Biografie

 ROBERT KETWARU

:: Website 
www.SurinamStars.com

 

Robbert Ketwaru werd geboren in Paramaribo. 

Robbert heeft in Leiden rechten gestudeerd en zich gespecialiseerd in het strafrecht en vreemdelingenrecht. De dynamiek en de hectiek van het strafrecht en vreemdelingerecht spreken hem bijzonder aan. Maar nog belangrijker is de relatie tot zijn client. Het gaat er daarbij om dat hij zich door zijn werkzaamheden en optreden vertrouwd en beschermd voelt tegenover het Openbaar Ministerie en de Rechtbank. Dat hij het gevoel heeft in goede handen te zijn.

Robbert heeft destijds voor Van Rossem Advocaten gekozen vanwege zijn collega advocaten die goed weten wat er zich in het dagelijks leven afspeelt. Hierdoor hebben zij een betere binding met de cliŽnten. De passie en gedrevenheid is een opvallend karakter van de advocaten bij van Rossem. Een andere opvallendheid is de open en directe cultuur binnen het kantoor. Dat maakt het werken bij Van Rossem dan ook zo uniek. 

Voor Robbert is de persoonlijke relatie met de cliŽnt zeer belangrijk. Hij staat zijn cliŽnten bij tot het doel gehaald is. Het gaat hem daarbij om de persoon en niet om de zaak. 

Aandachtsgebieden: strafrecht, immigratierecht en civiel recht

 

      © 2006 SurinamStars 

Bekijk ook de vele andere biografieŽn op SurinamStars, of bezoek nu het SurinamStars forum.