:: Biografie

 SELECT-US

:: Website 
www.select-us.nl

 

Jennifer Ebecilio zit achter het iniatitief van Select-Us, het bureau voor werving & selectie dat persoonlijk met haar kandidaten ťn opdrachtgevers meedenkt. Select-Us is gevestigd in Den Haag.  

Bij Select-Us zijn zij erop gespitst om contact op persoonlijke wijze te laten plaatsvinden. Alleen op die manier bereiken zij samen met zowel de opdrachtgevers als kandidaten de juiste 'klik'. Dit informele contact in combinatie met hun zakelijke instelling zorgt ervoor dat er een juiste balans ontstaat waardoor zij tot het beste resultaat komen.

Select-us ALL, is een onderdeel van Select-Us speciaal gericht op allochtonen. De werkzoekenden die onder de noemer 'allochtoon' vallen, begeleiden ze natuurlijk op een zelfde wijze als autochtone landgenoten, alleen dient een werkgever dan vaak 'overtuigd' te worden, dat is een kwalijke zaak vind Select-us ALL en dat is dan ook de reden dat deze doelgroep een vaste consulente (en ervaring deskundige) heeft waar hij/zij zich tot kan wenden. Deze consulent weet een CV op gepaste wijze naar een opdrachtgever te vertalen dat de opdrachtgever geÔnteresseerd raakt naar de mens achter het CV, het maakt hem dan niet uit welke achtergrond iemand heeft. Zo hoort het ook en daarom dit initiatief.

 

      © 2008 SurinamStars 

Bekijk ook de vele andere biografieŽn op SurinamStars, de best gerubriceerde databank!