:: Biografie

 TICANAF

:: Website 
www.ticanaf.com

 

 Ticanaf is geboren in 1969 te Paramaribo, Suriname. 

Ticanaf is helderziende, een Medium. Hij is van hindoestaanse origine. De naam ‘Ticanaf’ wordt gehanteerd als zijn pseudoniem (artiestennaam). ‘Ticanaf’ is een Apache Indiaanse naam, welke afkomstig is vanuit Amerika; het betekent letterlijk ‘Hij die geluk en vreugde brengt’.

De gave om het verleden, heden en toekomst door te lichten heeft hij al sinds zijn geboorte. Ticanaf heeft ook in Amerika gefungeerd als Helderziende Medium en heeft daardoor vele Amerikaanse en Canadese cliënten verworven die hem tot op heden raadplegen. Bovendien heeft Helderziende Medium Ticanaf in Suriname gefungeerd als Helderziende Medium, men denke aan zelfbescherming en reiniging van negatieve energieën, inzegening, magnetiseren, vervaardiging aurareinigingsbaden, etc. Niet alleen fungeert hij als Helderziende Medium, maar ook als personal coach voor het behalen van topprestaties. 

Kenmerkend is de diversiteit aan cliënten die hem consulteren op zowel privé als zakelijk gebied. Te denken valt aan politici, rechters, advocaten/ juristen, politie agenten, (huis)artsen, psychiaters, priesters (hindoeïstisch, christelijk en islamitisch), managers, bankdirecteuren, artiesten, modellen, acteurs, programmamakers van radio- en televisie, boekenschrijvers, studenten, huisvrouwen, kinderen, maar ook bedrijven, zoals supermarkten en oliemaatschappijen. Regelmatig worden cliënten van huisartsen en instellingen voor geestelijke gezondheidszorg doorverwezen naar Helderziende Medium Ticanaf, onder meer vanwege zijn expertise in Helderziende Mediamieke waarnemingen. Door moslims wordt Helderziende Medium Ticanaf aangesproken als ‘Imam’ en door Afrikanen als ‘Professor’, die deze benaming alleen gebruiken bij de erkenning van een invloedrijke Spirituele Leider. Het aandragen van oplossingen voor problemen is zijn core business. Zo is hij de enige Helderziende Medium die een moordzaak heeft voorspeld en bijdrage heeft geleverd aan de oplossing ervan- de Metselmoorden in Den Haag.

Helderziende Medium Ticanaf vervaardigt ook Aurareinigingsbaden en exclusieve Yantra’s. Door zijn grote afzetmarkt is Helderziende Medium Ticanaf erin geslaagd om de Nederlandse consument bewust te maken van de krachtige werking van zijn producten. Dit heeft ertoe geleid dat zijn Aurareinigingsbaden en Yantra’s van significante betekenis zijn geworden in de hedendaagse Nederlandse maatschappij; ze zijn niet meer weg te denken! Vanwege zijn internationale oriëntatie worden zijn producten geleverd aan méér dan 27 landen. Het aanbod bestaat uit een groot assortiment Yantra’s. Hierbij kan men denken aan Yantra’s voor bescherming tegen kwaad, ongelukken, ziektes, maar ook voor geluk, financiën, liefde, healing etc. Helderziende Medium Ticanaf voert tevens Speciale Rituelen en Offerdiensten uit ten behoeve van een bepaald doel, zoals bescherming tegen het kwaad, healing en dergelijke. Ook zijn door het magnetiseren met positieve energie verschillende lichamelijke klachten van vele cliënten van Helderziende Medium Ticanaf aanzienlijk verminderd, danwel geheel verholpen. Helderziende Medium Ticanaf heeft bewezen dat de werking van zijn aurareinigingsbaden, Yantra’s tezamen met de Rituelen en Offerdiensten grensverleggend is; poorten die dichtvast zijn, maakt hij hiermee open. Zijn kracht put hij uit Goddelijke Energie van God Shiva, de Schepper en de Vernietiger.

Voortvloeiend uit de Goddelijke Energie van God Shiva is zijn artistieke inspiratie bij het vervaardigen van de CD Producties, welke onder zijn eigen muzieklabel ‘Ticanaf’ worden uitgegeven. Zijn CD Producties staan erom bekend dat deze Oosterse muziek integreert met Westerse muziek. Zijn muziekstyle variëert van Spirituele Songs tot Fresh Beats, waaronder hardrock en reggae. De Spirituele CD Producties omvatten de single CD ‘Ohm Narayana’, het album ‘Spirit Level’, en het album ‘The Thousand Names of Lord Shiva’. De Fresh Beats Producties omvatten de singles 'Boom boom cha cha cha', 'Lick it', 'Sapno ki Rani' (Mijn Koningin van mijn dromen) en 'Tumko dekha tha' (Ik zie jou). De CD Single ‘Lick it’ is door Veronica’s V-Radio benoemd tot zomerhit 2007! Helderziende Medium Ticanaf is de allereerste persoon die de Duizend Namen van God Shiva op CD heeft geproduceerd en hiermee ‘Moksha’, Verlossing van de Ziel, mogelijk heeft gemaakt voor eenieder op aarde.

Helderziende Medium Ticanaf maakt al muziek sinds zijn 9e jaar en bespeelt bijna alle instrumenten. Als professionele muzikant en zanger bespeelt hij de basgitaar, elektrische gitaar, sologitaar, synthesizer, conga's, tabla, drums en alle andere percussie instrumenten. Alle muziek en tekst is doorgekregen vanuit de Spirituele Wereld en is live door Helderziende Medium Ticanaf ingespeeld en gezongen. In Ticanaf’s spirituele CD Producties zoals ‘Spirit Level’, ‘Ohm Narayana’ en ‘The Thousand Names of Lord Shiva’ zijn unieke mantra’s geïntegreerd, waarvan elk een magische uitwerking hebben op zowel het lichaam als de geest. De mantra's werken helend en brengen de beluisteraar op een hoger spiritueel niveau. De muziek is horizonverbredend, energetisch en multi-dimensionaal. Veel cliënten gebruiken deze CD’s als achtergrondmuziek in hun bedrijf en huis voor (financieel) succes en bescherming. Het artistieke talent van Helderziende Medium Ticanaf manifesteert zich ook in schilderijen, waarvan maar liefst twee te bewonderen zijn op de CD Cover van de CD Productie ‘Spirit Level’. Voor de schilderij waarop één van zijn Spirituele Leiders- De Indiaan- is afgebeeld, is maar liefst € 15.000,- euro aangeboden.

Helderziende Medium Ticanaf doceert in samenwerking met een professionele Sifu (Kung Fu Master) Seminars voor ‘Spiritual Process and Control’. De bijzondere fusion tussen Het Mediamieke en Wing Chun technieken heeft geleid tot een zeer unieke constructie, namelijk de Seminar ‘Ajana Wing Chun’ voor zowel particulieren als bedrijven. De speerpunten zijn ademhalingstechnieken, balans Yin en Yang, innerlijke rust, helicopter view, damage control, agression therapy, intuïtieve groei, chakra visualisatie, aura reading, tracing the guide, oogtraining, Helderziende Mediamieke waarnemingen en beter zicht, openen van de Ajana: Het Derde Oog, meditatie, paranormale groei, spirituele groei, mantra healing (met mantra’s uit de Heilige boeken van onder meer de Veda's), tantra, Tai Chi, Tai Chi Aerobics, Atma Soul Training en Wing Chun.

Helderziende Medium Ticanaf is ook programmamaker van het programma ‘Ticanaf Talks’ bij Den Haag FM 92.0. Hierbij roept Helderziende Medium Ticanaf luisteraars op om rechtstreeks in te bellen, waarop hij intervenieert tussen De Hogere Krachten van de Spirituele Wereld en de Aarde bij de beantwoording van specifieke vragen over onder andere liefdesrelaties, familie, gezondheid en carrières. Iedereen kan bellen voor gratis advies van Helderziende Medium Ticanaf tijdens dit exclusieve programma. Tijdens dit spectaculaire programma zijn zowel de Spirituele CD Producties als de Fresh Beats van Ticanaf Entertainment te beluisteren. Bovendien geeft Helderziende Medium Ticanaf vele interviews bij verschillende radioprogramma’s. Voorbeelden hiervan zijn ‘Radio Utrecht’, ‘FunX Start’, ‘FunX Worx’, ‘FunX Chill’, ‘FunX Late Nite’, etc. Met meer dan 230.000 cliënten is Helderziende Medium Ticanaf een absolute topper. Mede vanwege zijn enorme populariteit is de naam ‘Ticanaf’ zelfs als een officieel merk geregistreerd.

 

      © 2008 SurinamStars 

Bekijk ook de vele andere biografieën op SurinamStars, de best gerubriceerde databank!