Adverteren

SurinamStars

De best gerubriceerde databank

Adverteren en uw doelgroep bereiken hoeft niet veel te kosten!

Stichting Club-ParadiseFM biedt u commerciële mogelijkheden in bredere zin. Dat wil zeggen dat u bij ons niet alleen terecht kunt voor een online advertentie op de website, of via sociale media, maar dat wij ook uw partner zijn voor het verspreiden van uw reclameboodschap via diverse mediakanalen. Wij bieden u communicatie-oplossingen op maat voor de doelgroep, die voor u van belang is. Dat kan middels een advertentie op diverse websites, middels onze nieuwsbrief, maar ook met een radio campagne via kabel en ether frequentie, of een combinatie hiervan. Hoe dan ook, Club-ParadiseFM is de intermediair tussen u en uw (potentiële) klant. Club-ParadiseFM is actief in de lokale media en inmiddels sterk geworteld in de lokaliteit waarin we actief zijn. Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen. Maak uw keuze uit de mogelijkheden van lokaal adverteren, adverteren via één van onze websites of adverteren via sociale media.

Waarom adverteren via SurinamStars?

Adverteren via SurinamStars heeft ten doel uw bedrijf, dienst of product te verbinden met (potentiële) klanten, bezoekers en geïnteresseerden. Ons bereik is enorm.

Radio Adverteren

Als u een bedrijf heeft wilt u uiteraard ook klanten. Die klanten komen niet vanzelf, het is daarom buitengewoon verstandig om uw dienst of product te gaan promoten. Via ons kunt u dit prima doen! Door uw bedrijf via Club-ParadiseFM te promoten, wordt u beter gevonden door (potentiële) klanten, en zal uw naamsbekendheid toenemen.

Mogelijkheden
Reclamespot; Bedrijfscampagne; Sponsoren programma; Interview.

Online Adverteren

Als u een website heeft wilt u uiteraard ook bezoekers. Die bezoekers komen niet vanzelf, het is daarom verstandig om uw website te gaan promoten. Via ons kunt u dit prima doen! Door uw website via Club-ParadiseFM te promoten, wordt u beter gevonden door bezoekers, zoekmachines, en zal uw naamsbekendheid toenemen.

Mogelijkheden
Bedrijfscampagne; Uw Banner bij nieuwsberichten; Tekst link in de header of footer; Liken en Delen van uw Facebook pagina; Vermelding op de Bedrijven pagina.

Steunen

Indien u geen gebruik wilt maken van de advertentie mogelijkheden en u wilt onze stichting en/of activiteiten steunen, dan kunt u in overweging nemen om een (anonieme) donatie te doen via PayPal (paypal@spongdesign.com), of via ING rekeningnummer 4572946 t.n.v.: Spong Lyrics & Rhymes. Wij kunnen uw steun goed gebruiken en danken u bij voorbaat hiervoor.

Redactieleden gezocht

Ook een bijdrage leveren in de vorm van een column of nieuwsitem? Bel 0654625355