:: Nieuws

:: Website 
www.suristaroil.myffi.biz

 

*** Suri Star Oil *** introduceert MPG-Caps

 Suri Star Oil is gestart met de distributie voor ‘Fuel Freedom International’ (FFI), een Amerikaans bedrijf dat in Amerika Orlando megagroot is vanwege het patent en de verkoop van de zogenaamde ‘MPG megacaps’, een capsule die zij op de markt hebben gebracht om het benzineverbruik te reduceren (geen blokje hout dus onder het gaspedaal).

 De basis hiervan is de technologie die door de NASA wordt toegepast in hun raket lanceringsysteem. Het bedrijf is trots op hun toepassing, omdat dit goed voor milieu en de portemonnee is.

FFI heeft de techniek in een capsule verwerkt en heeft dit nu sinds enkele jaren reeds  in de V.S. op de markt gebracht. Zij hebben er volgens de testresultaten ruim 10 miljoen km 's mee getest. Het product is EPA (Environment Protection Agency) geregistreerd, wat wil zeggen dat het geen schade toebrengt aan het milieu en ook niet aan de wagen. Daarentegen staat FFI volledig garant voor een verzekerd bedrag van 1 miljoen per auto en is er een 100% moneyback garantie.

Het gebruik:

1 capsule per volle tank of een halve capsule per halve tank. Hiermee bespaar je minimaal tussen de 7% - 14 % benzine. Ondanks hogere resultaten van rond de 10% - 16%, adverteert het bedrijf veiligheidshalve met een bescheiden besparing, omdat zij  anders het risico lopen om tegen allerlei rechtszaken op te lopen als zij hogere percentages noemen en het in een enkel geval minder blijkt te zijn.

Werking:

De capsule vormt een micro dun laagje in de cilinders. De zuigers makkelijker (sneller) heen en weer schuiven en de verbranding efficiënter plaatsvindt.

De CO2 uitstoot wordt hiermee aanzienlijk teruggebracht hetgeen beter is voor het milieu terwijl ook het motorvermogen verbeterd.

Kosten en besparing

Met 1 capsule kan je 7% - 14 % meer aan kilometers rijden. Dus als je normaal met 1 tank bijvoorbeeld 700 km rijdt kan je nu minimaal 750 tot ruim 800 km rijden met dezelfde tank.  Maar het hangt natuurlijk ook af van jouw rijstijl. Let wel dat benzine hiermee niet goedkoper wordt, voor een volle tank blijf je dezelfde prijs betalen maar je rijdt er veel meer km 's mee. Reken dat uit op jaarbasis, betekent dat een aanzienlijke besparing van enkele honderden euro’s, dollars, guldens, ieder geval je bespaart en je rijdt super schoon.

 Distributeurs

Suri Star Oil start met de promotie van het product in Nederland en Suriname en biedt ook de mogelijkheid aan om als FFI distributeur aan de gang te gaan. Hiertoe krijg je als distributeur een door FFI aangeboden website tot jouw beschikking waarlangs de consument zijn bestelling kan doen en FFI de bestelling rechtstreeks bij de consument bezorgd. Als distributeur behoef je er dus geen voorraad op na te houden.

 Misschien wekt dit jouw interesse? Neem eens een kijkje op hun website www.suristaroil.myffi.biz/

 

      © 12 Augustus 2006 SurinamStars 

SurinamStars is niet aansprakelijk of verantwoordelijk voor de ingezonden
nieuwsberichten welke worden aangeboden door diverse nieuwsaanbieders.
 Voor vragen over een bericht kunt u contact opnemen met de betreffende nieuwsaanbieder.